grafisk design

Et lille udpluk af grafisk design projekter igennem tiden

Grafiske løsninger og logo design

Grafisk design til alt materiale

Din virksomhed er unik, så det skal grafisk design til din visuelle identitet også være

Grafisk design skal komplimentere din virksomhed, og udarbejdes, så dit brand er genkendeligt 360 grader på tværs af alle medierplatforme.

Det vigtigste er, at kvaliteten er høj, så det matcher din virksomhed, og giver det bedste indtryk af dit produkt eller service.

Din hjemmeside danner grundlaget for din digitale markedsføring. Det kan du læse mere om her.
Det er her dine besøgende får svar på, alt hvad du tilbyder. Netop derfor er det vigtigt, at din grafiske stil genkendes uanset hvor man møder dit brand.

Ingen opgave er for lille og ingen for stor. 

Jeg udarbejder grafisk design til alt fra flyer, folder, visitkort, plakat, brevlinje, brochure, katalog til skilte og banner mm.

Herunder får du et lille udpluk af de mange spændende projekter, jeg har løst i godt samarbejde med mine kunder. 

Skal du på messe?

Jeg designer din stand, så dine besøgende kan kende dit brand.
Alt materiale bliver produceret og leveret til tiden.

Tekster til lækkert grafisk design

Udarbejdelse af tekster til alt materiale

Grafisk design komplimenteres altid med indholdsrige tekster, der er nemme at forstå, og som bl.a. er skrevet ud fra din virksomheds kultur, sprogbrug, image og målgruppe mm. Du kan læse mere om, udarbejdelse af tekster til content her.

Tekster til tryksager 

Tryksager er ofte en kort præsentation af dit brand, et produkt eller service en kort information, en indbydelse eller andet.

Man kan nogen gang se det som en “suppeterning” af det vigtigste fra en mere uddybende tekst på din hjemmeside eller en særlig landingpage. Derfor er stilen i både tekst og det visuelle vigtigt at holde ensartet i alt materiale.

Klik her og læs artiklen med gode råd til den sælgende landing page.

Grafisk design af messe stand

Skal du præsenterer virksomheden på en messe, er det godt med et visuelt overblik, så du kan se, hvordan standen vil tage sig ud for publikum.

En stand designes ud fra din virksomheds grundlæggende designmanual, så dine kunder også her vil genkende din virksomhed og dit brand.

grafisk design messe stand
grafisk design messe stand